Jos jedan brend Dublja
Strana 1 od 1 • Delite •
Jos jedan brend Dublja
ETR centar je u Dublju, u srcu ravne Mačve. Iako se u blizini mogu videti samo bogate farme i plantaže, u Mačvi su u stvari najveće bogatstvo ljudi .
Posebno kada se talenti i znanje upotrebe u korist ljudskog roda, onda je na mestu predstaviti ovaj elektronski centar u kojem su se rodili mnogi svetski priznati, i poznati patenti.
Iako se može mnogo pisati i govoriti o njima, jedan je ipak poseban kojem želimo i ovom prezentacijom pokloniti posebnu pažnju.
Naime to su aparati neRsti i neRsti plus. Namena, svojstva, kao i način upotrebe ovih aparata je glavna tema ove prezentacije. Zato vas pozivamo da obratite pažnju na njen sadržaj.

Skupe:Drezgic1
Twiter:@Drezgic
Email: drezgic@dublje.net
Email: drezgicdusan@gmail.com
Posebno kada se talenti i znanje upotrebe u korist ljudskog roda, onda je na mestu predstaviti ovaj elektronski centar u kojem su se rodili mnogi svetski priznati, i poznati patenti.
Iako se može mnogo pisati i govoriti o njima, jedan je ipak poseban kojem želimo i ovom prezentacijom pokloniti posebnu pažnju.
Naime to su aparati neRsti i neRsti plus. Namena, svojstva, kao i način upotrebe ovih aparata je glavna tema ove prezentacije. Zato vas pozivamo da obratite pažnju na njen sadržaj.

Skupe:Drezgic1
Twiter:@Drezgic
Email: drezgic@dublje.net
Email: drezgicdusan@gmail.com
Admin- Admin
- Broj poruka: 5
Datum upisa: 06.07.2010

Similar topics» JEDAN JE BADZO KAPITEN!!
» evo jedan moj tekst pjesme... nisam dala naslov
» Serbian forum-Zoki61
» Svet Magije
» moj dnevnik
» evo jedan moj tekst pjesme... nisam dala naslov
» Serbian forum-Zoki61
» Svet Magije
» moj dnevnik
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu